• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Bedrijfsontruiming

Home » Bedrijfsontruiming

Bij Mulder Ontruimingen snappen we heel goed dat uw bedrijf door de jaren heen uit zijn voegen kan groeien. Als uw huidige bedrijfspand te krap wordt, denk u misschien aan verhuizen naar een grotere plek. Precies daar kunnen wij je helpen. Met onze bedrijfsontruiming diensten zorgen we dat uw oude pand snel en grondig van alle losse spullen wordt ontdaan. Zo kunt u zonder zorgen en gedoe op uw nieuwe locatie vestigen.

Uitbreiden zonder zorgen

Naarmate uw bedrijf groeit, kan het gebeuren dat uw huidige bedrijfspand simpelweg te klein wordt. Als u voor deze uitdaging staat, is verhuizen naar een groter pand vaak een logische volgende stap. Hier komt Mulder Ontruimingen om de hoek kijken. Wij nemen de volledige ontruiming van uw oude locatie op ons, waarbij we zorgen dat alles, van meubels tot apparatuur, netjes wordt weggehaald. Zo kunt u met een gerust hart op uw nieuwe plek concentreren.

Specialisten in bedrijfsontruiming

Elke bedrijfsontruiming is weer anders en vraagt om andere dingen. Ongeacht het type bedrijf kunnen wij elke bedrijfsontruiming uitvoeren. Onze mensen van Mulder Ontruimingen kunnen een bedrijf, kantoor of winkel volledig schoon opleveren. Indien gewenst kunnen wij het pand ook terugbrengen naar de originele staat; niets is ons te gek. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor aanvullende diensten, zoals een dieptereiniging of het verwijderen van tapijt en/of gordijnen, inclusief rails.

Uw partner in bedrijfsverhuizing

Wij van Mulder Ontruimingen hebben de juiste mensen om u van dienst te zijn tijdens uw bedrijfsontruiming. Bij een (tijdelijke) verhuizing van uw bedrijf hebt u een hoop te regelen en in goede banen te leiden. Wat wij doen? Wij nemen het fysieke gedeelte van uw ontruiming over, zodat u zich kunt focussen op het aanpassen van de processen binnen uw bedrijf en ervoor kunt zorgen dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt op uw nieuwe locatie.

N

Jarenlange ervaring

N

Vaste, professionele en betrouwbare ontruimers

N

Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra inhuur kosten

N

Alle bruikbare spullen naar het goede doel

N

Géén afvalcontainer voor de deur

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Een offerte op maat

We zijn ons er volledig van bewust dat een bedrijfsruimte vaak meer is dan alleen een werkplek; het is een plek vol herinneringen, waar soms zelfs items van grote sentimentele waarde aanwezig zijn. Bij Mulder Ontruimingen hebben we uitgebreide ervaring met het zorgvuldig ontruimen van zulke ruimtes. Elk item wordt met respect behandeld, zeker als het niet direct duidelijk is wat ermee moet gebeuren. Niets wordt zomaar weggegooid. Wanneer een product ons verlaat, zorgen we ervoor dat het een tweede leven krijgt. Veel van deze items worden gedoneerd aan het Leger des Heils of aan kringloopwinkels.

N

Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

N

Altijd vooraf een gratis offertebezoek

N

Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte

N

Alle werkzaamheden goed verzekerd

N

100% Tevredenheidsgarantie