• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Over ons

Home » Over ons

Met jarenlange ervaring helpen onze experts je met elke klus verder!

Over Mulder Ontruimingen

Mulder Ontruimingen is een klein en flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontruimen van alle soorten woningen en bedrijfspanden; hiernaast kunnen wij een verhuizing van A tot Z voor u verzorgen. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in het ontruimen en verhuizen, begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om uw ontruiming of verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Wilt u een woning, appartement, seniorenwoning, zorgkamer of opslagruimte laten ontruimen of heeft u een verhuizing die u door ons wilt laten uitvoeren? Wij hebben een enthousiast team dat 24/7 voor u klaar staat. Wij bieden de beste service en nemen u alle zorgen uit handen.

team van mulder ontruimingen in actie
checklist van mulder ontruimingen

Onze werkwijze

Tijdens de GRATIS offerte-afspraak bekijken wij de situatie ter plekke, vertellen wij over onze werkwijze en alle mogelijkheden. En natuurlijk bespreken wij graag uw persoonlijke wensen. Daar nemen wij graag uitgebreid de tijd voor. Wij nemen aan dat u ook wilt weten met wie u te maken krijgt. Na afloop van ons gesprek sturen wij de offerte schriftelijk of per mail naar u op, waarin tot in detail staat vermeld wat wij hebben besproken en wat u van ons kunt verwachten. Wel zo duidelijk toch?

Wat klanten over ons zeggen

Ryanne
Ryanne
2024-01-03
Fijne communicatie, vooraf en ook tijdens de ontruiming. Snel en goed werk geleverd. Erg tevreden!
Ilona Cvik
Ilona Cvik
2023-12-31
Fijn bedrijf. Op tijd en werken flink door. Hebben ons perfect geholpen bij het leegruimen van ons bedrijf.
André de Knoop
André de Knoop
2023-12-23
Prettig bedrijf, gaat vlot en goed.
Otto Hoppe
Otto Hoppe
2023-12-18
Geweldige ervaring met Mulder Ontruimingen. Een bedrijf waar je van op aan kunt. Zijn zeer duidelijk in de communicate, komen afspraken na en ook ruim op tijd. Ze ontruimen precies wat je wilt, geen enkel probleem. Ook zijn ze zeer vlot in het werk. En als laatste, zeker niet onbelangrijk, van alle offertes de goedkoopste! Een top bedrijf dat ik graag wil aanbevelen!!
Jaap vanderWinden
Jaap vanderWinden
2023-12-05
Goede communicatie. Hard werkend personeel. Gedaan wat gezegd is en in no-time klaar. Aanrader.
Rob de Nijs
Rob de Nijs
2023-12-01
Het huis van mijn vader leeghalen was makkelijk te regelen. Snelle reacties op afspraken en emails, top verzorgde ontruiming.
Jacqueline Bos
Jacqueline Bos
2023-11-28
Very accurate and polite people. We are very pleased they offered a very good service. We will use them for sure again next time.
Hans Hoven
Hans Hoven
2023-11-21
Complimenten voor de uitstekend verlopen ontruiming van het appartement van mijn overleden vader. Alle afspraken meer dan correct nagekomen, en keurig opgeleverd. Ik zeg, een aanrader!!
Jacqueline Vermeij
Jacqueline Vermeij
2023-11-08
Goede en snelle communicatie. Twee heren hebben de flat keurig ontruimt en alles netjes achter gelaten. Vaste prijs en geen gedoe achteraf. Ik ben/was er erg blij mee.
H Biest
H Biest
2023-10-31
Zoals afgesproken bij het eerste gesprek zo is het ook gedaan. Zeer tevreden.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.