• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Ontruimingen

Home » Woning ontruimen

Laat zorgeloos uw woning ontruimen door onze experts met jarenlange ervaring.

Alle soorten ontruimingen

Wij ontzorgen u bij het bezemschoon opleveren van uw huurwoning, koopwoning, bedrijfspand, seniorenwoning en zorgkamer. Er is niets zo emotioneel als het leegruimen van een woning. Vaak gebeurt dit naar aanleiding van een overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum. Daarom is het belangrijk, dat wanneer u de ontruiming niet zelf doet, dit overlaat aan professionals die dit met respect voor u uitvoeren. De boedel krijgt zoveel mogelijk een herbestemming via goede doelen waarmee wij samenwerken. De niet bruikbare spullen zullen wij voor u afvoeren bij de gemeente

Woningontruiming

Wanneer een ouder overlijdt en u als nabestaande voor het ontruimen van de woning komt te staan, is dat niet gemakkelijk. Natuurlijk wilt u eerst zelf de spullen uitzoeken en persoonlijke dingen  en papieren veilig stellen. Maar het opruimen van de overgebleven inboedel is een ander verhaal. Dat valt meestal niet mee. En waar haalt u de tijd vandaan om dit te doen en waar gaat u met alle boedel naar toe?

Voor deze werkzaamheden kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat alle nog bruikbare boedel een herbestemming krijgt via de goede doelen waarmee wij samenwerken. En wat niet bruikbaar is, voeren wij met eigen bakwagens af naar de vuilstort. Er komt géén afvalcontainer voor de deur, waar iedereen van alles uit kan halen of bij kan gooien. Dat vinden wij wel zo respectvol. Zijn er nog goederen van waarde? Dan kunnen wij deze in mindering brengen op de offerte.

Voordat wij gaan ontruimen, komen wij het liefst persoonlijk bij u langs in de woning. Op deze manier kunnen wij precies zien wat er moet gebeuren en vertellen wij u exact hoe wij te werk gaan. Wij vinden persoonlijk contact dan ook erg belangrijk, en ook voor uzelf is het fijn dat u weet wie u in huis haalt.

Na afloop van de offerte-afspraak worden alle details van de ontruiming schriftelijk of per mail aan u bevestigd. Zo kunt u alle afspraken nog eens rustig nalezen en komt u niet voor verrassingen te staan. Als u alles rustig heeft doorgenomen en u akkoord bent met de offerte zullen wij voor u aan de slag gaan. U heeft hoogstwaarschijnlijk een datum gekregen wanneer het huis opgeleverd dient te worden aan de woningbouw. Wij zorgen dat voor deze datum het huis bezemschoon en helemaal klaar is voor oplevering. Wij komen vervolgens op afspraak bij u langs om een rondje door het huis te lopen, zodat u zeker weet dat alles netjes volgens afspraak is gedaan. Het enige wat u dan nog rest is de sleutels in te leveren bij de woningbouw!

Extra werkzaamheden

Naast het afvoeren van alle niet bruikbare boedel bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle extra werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden in de woning. Denk bijvoorbeeld aan:
– verwijderen van lampen en plaatsen van kroonstenen
– verwijderen van alle soorten vloeren en ondervloeren
– herstel- en verfwerkzaamheden
– verwijderen van alle schroeven en pluggen en dicht plamuren van gaten
– verwijderen van gordijnen en indien nodig ook van rails
– grondige schoonmaak
– en ga zo maar door…..

Ook in uw nieuwe woning willen wij u graag ontzorgen. Zo hebben wij een vloerenspecialist voor pvc, laminaat en vloerbedekking in huis en kunnen wij alle verfwerkzaamheden voor u uit handen nemen.

N

Jarenlange ervaring

N

Vaste, professionele en betrouwbare ontruimers

N

Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra inhuur kosten

N

Alle bruikbare spullen naar het goede doel

N

Géén afvalcontainer voor de deur

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Een offerte op maat

Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. Wij zorgen dan ook altijd dat u een duidelijk overzicht krijgt van de kosten voor de ontruiming, waarbij de eventuele extra werkzaamheden uiteraard zijn inbegrepen. Wij beschikken zelf over alle benodigde materialen en gereedschappen; hierdoor bespaart u op voorhand al een hoop kosten. Onze ervaring is dat onze offerte doorgaans 10 tot 20 procent lager is dan een offerte van een andere partij.

N

Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

N

Altijd vooraf een gratis offertebezoek

N

Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte

N

Alle werkzaamheden goed verzekerd

N

100% Tevredenheidsgarantie