• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Verhuizen

Home » Verhuizen

Zorgeloos verhuizen? Mulder Ontruiming regelt uw gehele verhuizing van a tot z.

Van A tot Z

De verhuizing wordt uitgebreid met u besproken en goed voorbereid. Wanneer u dat wilt, pakken wij al het kleingoed in en ook weer uit. Alles zelf in- en uitpakken kan natuurlijk ook. Daarnaast worden alle grote boedelstukken, indien nodig,  zorgvuldig door ons ge(de)monteerd en ingepakt voor transport, zodat de boedel goed is beschermd. Het is vanzelfsprekend dat al onze werkzaamheden goed zijn verzekerd.

Goed geregeld

Bij een verhuizing komt veel kijken; hierdoor is het vooral voor ouderen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wij weten als géén ander hoeveel impact dat kan hebben. Iedere verhuizing is uniek. Daarom maken wij altijd persoonlijk een afspraak en nemen we alle tijd voor onze klanten, zodat wij de verhuizing tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Alle details van de verhuizing worden besproken en schriftelijk of per mail aan u bevestigd, zodat u alle gemaakte afspraken nog even rustig kunt nalezen.

Met Mulder Ontruimingen kiest u voor zekerheid. Onze speerpunten zijn: persoonlijke begeleiding, snelle service en een correcte uitvoering. We staan garant voor een zorgeloze verhuizing.

verhuizers pakken een meubel uit de vrachtwagen

Professionele verhuizers

De verhuizing van uw inboedel is bij ons in professionele handen. Wij hebben jarenlange ervaring en beseffen als geen ander dat u zuinig bent op uw kostbare spullen. Een professionele verhuizer bewijst al gauw zijn meerwaarde! U kunt zelf uw spullen inpakken, maar wij verzorgen het graag voor u.

Mulder Ontruimingen kan ook zorgdragen voor het verpakken van kostbare schilderijen met behulp van specialistische materialen. Verder hebben wij onze handyman, die kan zorgen voor demontage en montage van meubels. Voor kleding maken wij gebruik van garderobedozen. Uw kleding wordt hangend en afgesloten vervoerd. We garanderen hiermee een optimale bescherming tegen vuil en weersinvloeden.

N

Jarenlange ervaring

N

Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra inhuur kosten

team van mulder ontruimingen in actie
team van mulder ontruimingen

Een offerte op maat

Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. Wij zorgen dan ook altijd dat u een duidelijk overzicht krijgt van de kosten voor de verhuizing, waarbij de eventuele extra werkzaamheden uiteraard zijn inbegrepen. Wij beschikken zelf over alle benodigde materialen en gereedschappen; hierdoor bespaart u op voorhand al een hoop kosten. Onze ervaring is dat onze offerte doorgaans 10 tot 20 procent lager is dan een offerte van een andere partij.

N

Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

N

Altijd vooraf een gratis offertebezoek

N

Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte

N

Alle werkzaamheden goed verzekerd

N

100% Tevredenheidsgarantie