• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Verhuizen Den Haag

Home » Verhuizen Den Haag

Huis ontruimen in Den Haag

Wilt u graag uw woning of pand bezemschoon opleveren? Mulder Ontruimingen verzorgt hierin van A tot Z! Of het nu is omdat er iemand overleden is of omdat er een verhuizing plaats gaat vinden, onze professionals zorgen ervoor dat de woning correct wordt achtergelaten. Wij gaan respectvol en voorzichtig om met uw spullen en maken van elke ontruiming een succes, wat de omstandigheden ook zijn!

Verhuizing Den Haag

Op zoek naar een bedrijf dat jouw verhuizing regelt in omgeving Den Haag? Mulder Ontruimingen is de juiste partij voor jou! We zorgen ervoor dat jouw oude woning brandschoon achter blijft en al je spullen in je nieuwe woning komen te staan! Van A tot Z regelen wij alles, van het demonteren en inpakken tot en met het uitpakken en weer in elkaar zetten. Alles is mogelijk!

Zorgvuldig

Wij werken zorgvuldig en gaan met respect met uw spullen om.

Snelheid

Wij werken zorgvuldig en snel. In overleg doen wij dit voor u met spoed!

Ervaren

Het team heeft jarenlange ervaring

verhuizers pakken een meubel uit de vrachtwagen

De verhuizer in Den Haag!

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij hét verhuisteam in Den Haag en omgeving. Ons team met experts maakt van elke verhuizing een succes. Zowel uw oude woning als uw nieuwe woning zullen er tiptop in orde uitzien, dat is de kwaliteit die u mag verwachten van Mulder Ontruimingen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel +31687351452 (dagelijks bereikbaar tot 20.00 uur)
of stuur ons een bericht via het contactformulier

team van mulder ontruimingen in actie
team van mulder ontruimingen

Verhuizen in Den Haag en omgeving

Met honderden succesvolle verhuizingen en ontruimingen achter de rug kunnen wij wel stellen dat we echte experts zijn. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig en beschermd ingepakt en vervoerd worden. Hierdoor is uw inboedel goed beschermd bij ons. Wij zijn echte professionals. Ook kostbare items zoals schilderijen en vazen kunnen wij vakkundig vervoeren. Geen zorgen, bij ons zijn uw spullen veilig.

Mulder Ontruimingen, de partij voor uw verhuizing in Den Haag en omstreken.

N

Vrijblijvend offerte bezoek

N

Alle werkzaamheden verzekerd

N

100% tevredenheids garantie

N

Géén grote afvalcontainer voor uw woning

N

Bruikbare spullen naar het goede doel

N

Eigen spullen in beheer, geen extra huurkosten

N

Vast team van professionals

N

Meer dan 15 jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

Sterling and Anders Schuyler
Sterling and Anders Schuyler
2024-05-20
So easy to work with and fast! I needed my sofa, mattress, box spring, patio furniture, and other things disposed of before I moved out. I contacted Mulder Ontruimingen through their online form, sent a few pictures, and then they confirmed the date I needed the pick-up. When they arrived, I showed them everything that needed to be taken, and they removed it all within an hour. I highly recommend Mulder Ontruimingen to anyone who knows they need to dispose of large items, but can't do it alone (or don't want to). I also recommend contacting them at least a few weeks in advance so that you can secure a pick-up date and time.
Armin Shah
Armin Shah
2024-05-19
Zeer snelle respons, zelfs in het weekend! Het team werkt uiterst correct en professioneel; hun toewijding om te helpen is direct merkbaar. Bovendien zijn de werkmannen ontzettend harde werkers, waardoor alles perfect in orde was. Dit allemaal aan een correcte prijs! Hartelijk dank voor jullie uitstekende dienstverlening!
Henk en Bo
Henk en Bo
2024-05-18
Kon snel langs komen voor een offerte en daarna een duidelijke offerte met scherpe prijzen. Afspraken maken verliep allemaal vlot. Perfecte uitvoering; ze waren op tijd en de woning van overleden (schoon)moeder is helemaal opgeleverd zoals afgesproken. En ze hebben ook nog spullen verhuisd. Prettig in het contact. Wij zijn zeer te spreken over Mulder Ontruimingen.
Wilhelm de Vries
Wilhelm de Vries
2024-05-16
Vriendelijk, professioneel en snel. De ontruiming van het appartement was zo gebeurd. De heren werken erg netjes. Communicatie is perfect, duidelijk en simpel. Ontzettend prettig. Niet verder zoeken maar gewoon contact opnemen met Mulder. Succes en tevredenheid gegarandeerd!
Jens de Bruijn
Jens de Bruijn
2024-05-04
Snel en zeer gemakkelijk geregeld, kundig in ruimen én schoonmaken, zelfs op een zaterdag. Geen gedoe, gewoon doen. Echte toppers.
Inge Beglinger
Inge Beglinger
2024-05-01
Een top bedrijf. Goede communicatie, reageren snel op mail of app. Laten alles keurig netjes achter, zelfs de schroeven die nog in de muren zaten hebben ze verwijderd. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Marloes JanZen
Marloes JanZen
2024-04-29
Snelle responstijd en vriendelijk contact. Kon al snel even langskomen om kijkje te nemen naar het te ontruimen huis. Op tijd op de afgesproken dag hebben ze alles uit elkaar gehaald, geruimd, vloeren er uit gehaald, afgevoerd, gaatjes gedicht en bezem schoon opgeleverd, wat nog een hele klus was. Inclusief tegelvloer en 2 bergingen. Ik heb ze opgeslagen voor evt toekomstige klussen en zal ze zeker ook aan anderen aanraden.
Monica Gortzak
Monica Gortzak
2024-04-22
Uitstekende service! De medewerkers hebben onze woning netjes ontruimd. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt, mannen!
Aldo Yin
Aldo Yin
2024-04-22
Vakkundig en snel geholpen, keurige ontruiming. Betaalbaar en doen wat er is afgesproken, betrouwbaar en geen omkijken meer naar. Bedankt voor jullie hulp, echt een aanrader.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.