• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Woning verkoopklaar maken

Home » Woning verkoop klaar maken

Wanneer u gaat verhuizen of als een geliefde overlijdt, moet u de oude woning klaarmaken voor verhuur of verkoop. Dit is heel vaak een vervelende taak naast het verhuizen, wat veel stress oplevert en wat een emotionele periode is. Mulder Ontruimingen neemt deze klus met alle liefde uit handen zodat u weer een beetje op adem kunt komen.

Elke situatie is uniek

Er zijn verschillende situaties waarin u een eigen huis verkoopklaar moet maken of een huurwoning moet ontruimen. Soms moet u een huis leeghalen na het overlijden van een ouder of een ander familielid. Het kan ook nodig zijn om een woning te ontruimen als een familielid naar een verzorgingstehuis gaat. Bij het leegmaken van een huurhuis is er vaak een specifieke termijn waar binnen de woning schoon en in originele staat teruggegeven moet worden.

Mulder Ontruimingen staat voor u klaar

Als u een woning verkoopklaar wilt maken kunt u ons inschakelen. Een koper verwacht natuurlijk wel een aantal dingen. De woning moet schoon zijn, oude gordijnrails of andere zaken moeten weg zijn en de woning moet uiteraard helemaal leeg zijn. Een groot deel van uw spullen zal waarschijnlijk meegenomen worden naar de nieuwe woning of het wordt verdeeld onder familie en vrienden. Er bestaat ook een kans dat er heel veel spullen overblijven, deze spullen moeten echter ook uit de woning gehaald worden. Wij regelen dit voor u, zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat bruikbare spullen een tweede huis zullen krijgen.

Een persoonlijke aanpak

Mulder Ontruimingen hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Voordat we beginnen met het verkoopklaar maken van de woning, komen we graag persoonlijk bij u langs. Zo kunt u ons precies vertellen wat er moet gebeuren en leggen wij uit hoe we te werk gaan. Het is voor u natuurlijk ook prettig om te weten wie u in huis haalt.

N

Jarenlange ervaring

N

Vaste, professionele en betrouwbare ontruimers

N

Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra inhuur kosten

N

Alle bruikbare spullen naar het goede doel

N

Géén afvalcontainer voor de deur

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Een offerte op maat

Zodra we samen een overeenkomst hebben bereikt over de offerte om uw woning verkoopklaar te maken, sturen we deze naar u toe via e-mail. U heeft dan alle tijd om alles rustig door te nemen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wanneer u ons het startsein geeft, gaan we aan de slag. We zorgen ervoor dat alles perfect in orde is tegen de afgesproken datum dat uw woning klaar moet zijn voor de verkoop. Na afloop maken we een afspraak om samen met u de woning door te lopen, om te verzekeren dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

N

Inkoop en verkoop van de inboedel mogelijk

N

Altijd vooraf een gratis offertebezoek

N

Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte

N

Alle werkzaamheden goed verzekerd

N

100% Tevredenheidsgarantie