• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Woningontruiming Utrecht: Jouw betrouwbare partner voor een snelle en zorgvuldige ontruiming

Home » Woningontruiming Utrecht

Waarom zou je kiezen voor Mulder Ontruimingen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw woningontruiming in Utrecht, dan ben je bij Mulder Ontruimingen aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief in de woningontruimingsbranche en hebben inmiddels veel ervaring opgedaan in het ontruimen van allerlei soorten woningen, van kleine studio’s tot grote herenhuizen.

Bij Mulder Ontruimingen vinden wij het belangrijk dat een woningontruiming snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. We begrijpen dat het vaak gaat om emotionele situaties, bijvoorbeeld bij een overlijden of een verhuizing naar een verzorgingshuis. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en nemen we alle zorgen uit handen.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

Een woningontruiming is vaak een ingrijpende gebeurtenis, zeker als het om de woning van een dierbare gaat. Daarom is het belangrijk dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Bij Mulder Ontruimingen werken we daarom volgens een vast stappenplan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Allereerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we wat er moet gebeuren en bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens stellen we een offerte op, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn.

Zorgvuldig

Wij werken zorgvuldig en gaan met respect met uw spullen om.

Snelheid

Wij werken zorgvuldig en snel. In overleg doen wij dit voor u met spoed!

Ervaren

Het team heeft jarenlange ervaring

Een offerte op maat

Allereerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we wat er moet gebeuren en bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens stellen we een offerte op, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn.

Als de offerte akkoord is, plannen we de woningontruiming in. Op de afgesproken dag komen onze medewerkers naar de woning toe om de spullen te verpakken en eventueel af te voeren. We zorgen ervoor dat alle spullen netjes en zorgvuldig worden ingepakt en dat de woning schoon wordt opgeleverd.

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Wat zijn de voordelen van een woningontruiming?

Een woningontruiming kan verschillende voordelen hebben. Allereerst zorgt het ervoor dat een woning leeg en schoon wordt opgeleverd, wat bijvoorbeeld bij een verhuizing of overlijden noodzakelijk is. Daarnaast kan een woningontruiming ook helpen om rust te creëren, bijvoorbeeld als de woning van een overleden dierbare nog vol met spullen staat.

Een ander voordeel van een woningontruiming is dat het vaak veel tijd en stress bespaart. Een woningontruiming kan namelijk een tijdrovende en emotionele klus zijn, zeker als je het zelf moet doen. Door een professionele partij als Mulder Ontruimingen in te schakelen, hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van het transport en de afvoer van spullen, en hoef je ook niet te zorgen voor de schoonmaak van de woning. Dit geeft je de tijd en ruimte om je te focussen op andere zaken.

Wat zijn de kosten van een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen die moeten worden afgevoerd. Bij Mulder Ontruimingen stellen we altijd een offerte op maat op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het is goed om te weten dat een woningontruiming ook financiële voordelen kan hebben. Bijvoorbeeld als er nog waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn die door ons kunnen worden opgekocht. Hierdoor kunnen de kosten van de woningontruiming worden verlaagd.

blij koppel met verhuizdozen van mulder ontruimingen
slecht voorbeeld verhuizen

Waarom zou je kiezen voor Mulder Ontruimingen?

Bij Mulder Ontruimingen vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. We zijn transparant over de kosten en de werkzaamheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen en overleg, ook na de woningontruiming.

We werken met een team van ervaren medewerkers die hun vak verstaan. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt ingepakt en afgevoerd, en dat de woning schoon wordt opgeleverd. Bij Mulder Ontruimingen staan we voor een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten.

Conclusie

Een woningontruiming kan een emotionele en tijdrovende klus zijn. Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat en daarom bieden we een betrouwbare en professionele oplossing voor woningontruimingen in Utrecht. We werken volgens een vast stappenplan en zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en netjes wordt afgehandeld. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kun je de woningontruiming met een gerust hart aan ons overlaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

twee mannen van mulder ontruimingen

Wat klanten over ons zeggen

Sterling and Anders Schuyler
Sterling and Anders Schuyler
2024-05-20
So easy to work with and fast! I needed my sofa, mattress, box spring, patio furniture, and other things disposed of before I moved out. I contacted Mulder Ontruimingen through their online form, sent a few pictures, and then they confirmed the date I needed the pick-up. When they arrived, I showed them everything that needed to be taken, and they removed it all within an hour. I highly recommend Mulder Ontruimingen to anyone who knows they need to dispose of large items, but can't do it alone (or don't want to). I also recommend contacting them at least a few weeks in advance so that you can secure a pick-up date and time.
Armin Shah
Armin Shah
2024-05-19
Zeer snelle respons, zelfs in het weekend! Het team werkt uiterst correct en professioneel; hun toewijding om te helpen is direct merkbaar. Bovendien zijn de werkmannen ontzettend harde werkers, waardoor alles perfect in orde was. Dit allemaal aan een correcte prijs! Hartelijk dank voor jullie uitstekende dienstverlening!
Henk en Bo
Henk en Bo
2024-05-18
Kon snel langs komen voor een offerte en daarna een duidelijke offerte met scherpe prijzen. Afspraken maken verliep allemaal vlot. Perfecte uitvoering; ze waren op tijd en de woning van overleden (schoon)moeder is helemaal opgeleverd zoals afgesproken. En ze hebben ook nog spullen verhuisd. Prettig in het contact. Wij zijn zeer te spreken over Mulder Ontruimingen.
Wilhelm de Vries
Wilhelm de Vries
2024-05-16
Vriendelijk, professioneel en snel. De ontruiming van het appartement was zo gebeurd. De heren werken erg netjes. Communicatie is perfect, duidelijk en simpel. Ontzettend prettig. Niet verder zoeken maar gewoon contact opnemen met Mulder. Succes en tevredenheid gegarandeerd!
Jens de Bruijn
Jens de Bruijn
2024-05-04
Snel en zeer gemakkelijk geregeld, kundig in ruimen én schoonmaken, zelfs op een zaterdag. Geen gedoe, gewoon doen. Echte toppers.
Inge Beglinger
Inge Beglinger
2024-05-01
Een top bedrijf. Goede communicatie, reageren snel op mail of app. Laten alles keurig netjes achter, zelfs de schroeven die nog in de muren zaten hebben ze verwijderd. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Marloes JanZen
Marloes JanZen
2024-04-29
Snelle responstijd en vriendelijk contact. Kon al snel even langskomen om kijkje te nemen naar het te ontruimen huis. Op tijd op de afgesproken dag hebben ze alles uit elkaar gehaald, geruimd, vloeren er uit gehaald, afgevoerd, gaatjes gedicht en bezem schoon opgeleverd, wat nog een hele klus was. Inclusief tegelvloer en 2 bergingen. Ik heb ze opgeslagen voor evt toekomstige klussen en zal ze zeker ook aan anderen aanraden.
Monica Gortzak
Monica Gortzak
2024-04-22
Uitstekende service! De medewerkers hebben onze woning netjes ontruimd. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt, mannen!
Aldo Yin
Aldo Yin
2024-04-22
Vakkundig en snel geholpen, keurige ontruiming. Betaalbaar en doen wat er is afgesproken, betrouwbaar en geen omkijken meer naar. Bedankt voor jullie hulp, echt een aanrader.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.