• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Woning ontruimen in Dordrecht

Home » Woningontruiming Dordrecht

Woning ontruimen in Dordrecht

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor jouw ontruimingsproblemen in Dordrecht, dan ben je bij Mulder Ontruimingen aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen in de regio Dordrecht en omstreken.
Als je een pand gaat verlaten, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of omdat je bedrijf stopt, is het belangrijk om op tijd te beginnen met ontruimen. Hierbij moet je denken aan het verwijderen van meubels, afval en eventuele overige spullen die je achterlaat. Door op tijd te beginnen met ontruimen, voorkom je dat je tegen problemen aanloopt bij het opleveren van het pand

Dit kan een emotioneel en overweldigend proces zijn. Misschien heb je te maken met een verhuizing, een overlijden of een faillissement. Wat de reden ook is, het uitruimen van je huis of bedrijf kan veel tijd, energie en moeite kosten. Daarom is Mulder Ontruimingen zo belangrijk voor mensen zoals jij.

Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat ontruimen een lastige klus kan zijn.

Wij zijn een ervaren en professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze jarenlange ervaring en expertise in de branche maken ons tot de perfecte keuze voor elke woningontruiming in Dordrecht. Of het nu gaat om een ontruiming van een appartement, huis of bedrijfspand, wij beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en middelen om elke ontruiming snel en efficiënt uit te voeren.
Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat het pand schoon en opgeruimd achtergelaten wordt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je geld kwijt bent aan eventuele opleveringskosten. Ook zorgen wij ervoor dat eventuele afvalstoffen op een verantwoorde manier worden afgevoerd, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Zorgvuldig

Wij werken zorgvuldig en gaan met respect met uw spullen om.

Snelheid

Wij werken zorgvuldig en snel. In overleg doen wij dit voor u met spoed!

Ervaren

Het team heeft jarenlange ervaring

Woningontruiming: Waarom Mulder Ontruimingen de beste keuze is

1. Ervaring en expertise
Met jarenlange ervaring in de branche, beschikken wij over de juiste kennis en vaardigheden om elke woningontruiming in Dordrecht snel en efficiënt uit te voeren. Ons team van ervaren en professionele ontruimingsmedewerkers weet precies hoe ze een woning moeten ontruimen, zonder dat er schade ontstaat aan de woning of de inboedel.
2. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat elke woningontruiming uniek is en dat er vaak een specifieke aanpak nodig is. Daarom bieden wij een grote mate van flexibiliteit in onze dienstverlening. Of het nu gaat om een ontruiming op korte termijn of een ontruiming die op afspraak plaatsvindt, wij passen ons aan jouw wensen aan.
3. Betaalbare prijzen
Bij Mulder Ontruimingen bieden wij betaalbare prijzen voor onze woningontruimingen in Dordrecht. Wij begrijpen dat ontruimingen vaak een emotionele aangelegenheid zijn, en daarom willen wij onze diensten zo betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Woningontruiming in Dordrecht en omgeving

Wij zijn ons ervan bewust dat een woningontruiming vaak gepaard gaat met het weggooien van veel spullen. Daarom streven wij er altijd naar om zoveel mogelijk spullen te recyclen of te doneren aan goede doelen. Hierdoor dragen wij bij aan een milieuvriendelijkere wereld.
Door op tijd te beginnen met ontruimen, voorkom je dat je tegen problemen aanloopt bij het opleveren van het pand. Als je je huis of bedrijf uit moet ruimen, laat Mulder Ontruimingen je helpen met deze emotionele en overweldigende taak. Wij zijn hier om jou te ontzorgen en de zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kunt concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.

N

Meer dan 15 jaar ervaring

N

Vast team van professionals

N

100% tevredenheidsgarantie

N

Bruikbare spullen naar het goede doel

Wat klanten over ons zeggen

Sterling and Anders Schuyler
Sterling and Anders Schuyler
2024-05-20
So easy to work with and fast! I needed my sofa, mattress, box spring, patio furniture, and other things disposed of before I moved out. I contacted Mulder Ontruimingen through their online form, sent a few pictures, and then they confirmed the date I needed the pick-up. When they arrived, I showed them everything that needed to be taken, and they removed it all within an hour. I highly recommend Mulder Ontruimingen to anyone who knows they need to dispose of large items, but can't do it alone (or don't want to). I also recommend contacting them at least a few weeks in advance so that you can secure a pick-up date and time.
Armin Shah
Armin Shah
2024-05-19
Zeer snelle respons, zelfs in het weekend! Het team werkt uiterst correct en professioneel; hun toewijding om te helpen is direct merkbaar. Bovendien zijn de werkmannen ontzettend harde werkers, waardoor alles perfect in orde was. Dit allemaal aan een correcte prijs! Hartelijk dank voor jullie uitstekende dienstverlening!
Henk en Bo
Henk en Bo
2024-05-18
Kon snel langs komen voor een offerte en daarna een duidelijke offerte met scherpe prijzen. Afspraken maken verliep allemaal vlot. Perfecte uitvoering; ze waren op tijd en de woning van overleden (schoon)moeder is helemaal opgeleverd zoals afgesproken. En ze hebben ook nog spullen verhuisd. Prettig in het contact. Wij zijn zeer te spreken over Mulder Ontruimingen.
Wilhelm de Vries
Wilhelm de Vries
2024-05-16
Vriendelijk, professioneel en snel. De ontruiming van het appartement was zo gebeurd. De heren werken erg netjes. Communicatie is perfect, duidelijk en simpel. Ontzettend prettig. Niet verder zoeken maar gewoon contact opnemen met Mulder. Succes en tevredenheid gegarandeerd!
Jens de Bruijn
Jens de Bruijn
2024-05-04
Snel en zeer gemakkelijk geregeld, kundig in ruimen én schoonmaken, zelfs op een zaterdag. Geen gedoe, gewoon doen. Echte toppers.
Inge Beglinger
Inge Beglinger
2024-05-01
Een top bedrijf. Goede communicatie, reageren snel op mail of app. Laten alles keurig netjes achter, zelfs de schroeven die nog in de muren zaten hebben ze verwijderd. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Marloes JanZen
Marloes JanZen
2024-04-29
Snelle responstijd en vriendelijk contact. Kon al snel even langskomen om kijkje te nemen naar het te ontruimen huis. Op tijd op de afgesproken dag hebben ze alles uit elkaar gehaald, geruimd, vloeren er uit gehaald, afgevoerd, gaatjes gedicht en bezem schoon opgeleverd, wat nog een hele klus was. Inclusief tegelvloer en 2 bergingen. Ik heb ze opgeslagen voor evt toekomstige klussen en zal ze zeker ook aan anderen aanraden.
Monica Gortzak
Monica Gortzak
2024-04-22
Uitstekende service! De medewerkers hebben onze woning netjes ontruimd. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt, mannen!
Aldo Yin
Aldo Yin
2024-04-22
Vakkundig en snel geholpen, keurige ontruiming. Betaalbaar en doen wat er is afgesproken, betrouwbaar en geen omkijken meer naar. Bedankt voor jullie hulp, echt een aanrader.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.