• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Woning ontruimen in Dordrecht

Home » Woningontruiming Dordrecht

Woning ontruimen in Dordrecht

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor jouw ontruimingsproblemen in Dordrecht, dan ben je bij Mulder Ontruimingen aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen in de regio Dordrecht en omstreken.
Als je een pand gaat verlaten, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of omdat je bedrijf stopt, is het belangrijk om op tijd te beginnen met ontruimen. Hierbij moet je denken aan het verwijderen van meubels, afval en eventuele overige spullen die je achterlaat. Door op tijd te beginnen met ontruimen, voorkom je dat je tegen problemen aanloopt bij het opleveren van het pand

Dit kan een emotioneel en overweldigend proces zijn. Misschien heb je te maken met een verhuizing, een overlijden of een faillissement. Wat de reden ook is, het uitruimen van je huis of bedrijf kan veel tijd, energie en moeite kosten. Daarom is Mulder Ontruimingen zo belangrijk voor mensen zoals jij.

Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat ontruimen een lastige klus kan zijn.

Wij zijn een ervaren en professioneel ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze jarenlange ervaring en expertise in de branche maken ons tot de perfecte keuze voor elke woningontruiming in Dordrecht. Of het nu gaat om een ontruiming van een appartement, huis of bedrijfspand, wij beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en middelen om elke ontruiming snel en efficiënt uit te voeren.
Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat het pand schoon en opgeruimd achtergelaten wordt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je geld kwijt bent aan eventuele opleveringskosten. Ook zorgen wij ervoor dat eventuele afvalstoffen op een verantwoorde manier worden afgevoerd, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Zorgvuldig

Wij werken zorgvuldig en gaan met respect met uw spullen om.

Snelheid

Wij werken zorgvuldig en snel. In overleg doen wij dit voor u met spoed!

Ervaren

Het team heeft jarenlange ervaring

Woningontruiming: Waarom Mulder Ontruimingen de beste keuze is

1. Ervaring en expertise
Met jarenlange ervaring in de branche, beschikken wij over de juiste kennis en vaardigheden om elke woningontruiming in Dordrecht snel en efficiënt uit te voeren. Ons team van ervaren en professionele ontruimingsmedewerkers weet precies hoe ze een woning moeten ontruimen, zonder dat er schade ontstaat aan de woning of de inboedel.
2. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat elke woningontruiming uniek is en dat er vaak een specifieke aanpak nodig is. Daarom bieden wij een grote mate van flexibiliteit in onze dienstverlening. Of het nu gaat om een ontruiming op korte termijn of een ontruiming die op afspraak plaatsvindt, wij passen ons aan jouw wensen aan.
3. Betaalbare prijzen
Bij Mulder Ontruimingen bieden wij betaalbare prijzen voor onze woningontruimingen in Dordrecht. Wij begrijpen dat ontruimingen vaak een emotionele aangelegenheid zijn, en daarom willen wij onze diensten zo betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Woningontruiming in Dordrecht en omgeving

Wij zijn ons ervan bewust dat een woningontruiming vaak gepaard gaat met het weggooien van veel spullen. Daarom streven wij er altijd naar om zoveel mogelijk spullen te recyclen of te doneren aan goede doelen. Hierdoor dragen wij bij aan een milieuvriendelijkere wereld.
Door op tijd te beginnen met ontruimen, voorkom je dat je tegen problemen aanloopt bij het opleveren van het pand. Als je je huis of bedrijf uit moet ruimen, laat Mulder Ontruimingen je helpen met deze emotionele en overweldigende taak. Wij zijn hier om jou te ontzorgen en de zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kunt concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.

N

Meer dan 15 jaar ervaring

N

Vast team van professionals

N

100% tevredenheidsgarantie

N

Bruikbare spullen naar het goede doel

Wat klanten over ons zeggen

Ryanne
Ryanne
2024-01-03
Fijne communicatie, vooraf en ook tijdens de ontruiming. Snel en goed werk geleverd. Erg tevreden!
Ilona Cvik
Ilona Cvik
2023-12-31
Fijn bedrijf. Op tijd en werken flink door. Hebben ons perfect geholpen bij het leegruimen van ons bedrijf.
André de Knoop
André de Knoop
2023-12-23
Prettig bedrijf, gaat vlot en goed.
Otto Hoppe
Otto Hoppe
2023-12-18
Geweldige ervaring met Mulder Ontruimingen. Een bedrijf waar je van op aan kunt. Zijn zeer duidelijk in de communicate, komen afspraken na en ook ruim op tijd. Ze ontruimen precies wat je wilt, geen enkel probleem. Ook zijn ze zeer vlot in het werk. En als laatste, zeker niet onbelangrijk, van alle offertes de goedkoopste! Een top bedrijf dat ik graag wil aanbevelen!!
Jaap vanderWinden
Jaap vanderWinden
2023-12-05
Goede communicatie. Hard werkend personeel. Gedaan wat gezegd is en in no-time klaar. Aanrader.
Rob de Nijs
Rob de Nijs
2023-12-01
Het huis van mijn vader leeghalen was makkelijk te regelen. Snelle reacties op afspraken en emails, top verzorgde ontruiming.
Jacqueline Bos
Jacqueline Bos
2023-11-28
Very accurate and polite people. We are very pleased they offered a very good service. We will use them for sure again next time.
Hans Hoven
Hans Hoven
2023-11-21
Complimenten voor de uitstekend verlopen ontruiming van het appartement van mijn overleden vader. Alle afspraken meer dan correct nagekomen, en keurig opgeleverd. Ik zeg, een aanrader!!
Jacqueline Vermeij
Jacqueline Vermeij
2023-11-08
Goede en snelle communicatie. Twee heren hebben de flat keurig ontruimt en alles netjes achter gelaten. Vaste prijs en geen gedoe achteraf. Ik ben/was er erg blij mee.
H Biest
H Biest
2023-10-31
Zoals afgesproken bij het eerste gesprek zo is het ook gedaan. Zeer tevreden.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.