• Jarenlange ervaring
  • Snel en efficiënt
  • Duurzaam

Professionele woningontruiming in Noord-Holland

Home » Professionele woningontruiming in Noord-Holland
Het ontruimen van een woning kan een tijdrovende en emotionele klus zijn, zeker als het gaat om de woning van een overleden dierbare. Bij Mulder Ontruimingen begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden we een betrouwbare en professionele oplossing voor woningontruimingen in Noord-Holland.

Hoe verloopt een woningontruiming?

Bij Mulder Ontruimingen werken we volgens een vast stappenplan. We beginnen met een inventarisatie van de woning en maken vervolgens een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met de wensen en behoeften van onze klanten.

Op de dag van de woningontruiming komen we met ons team van ervaren medewerkers naar de woning. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt ingepakt en afgevoerd. Ook nemen we eventueel herbruikbare spullen mee die we een tweede leven kunnen geven.

Als alle spullen zijn afgevoerd, maken we de woning schoon en leveren we deze bezemschoon op. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van het transport en de afvoer van spullen, en hoef je ook niet te zorgen voor de schoonmaak van de woning. Dit geeft je de tijd en ruimte om je te focussen op andere zaken.

Wat zijn de kosten van een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen die moeten worden afgevoerd. Bij Mulder Ontruimingen stellen we altijd een offerte op maat op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het is goed om te weten dat een woningontruiming ook financiële voordelen kan hebben. Bijvoorbeeld als er nog waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn die door ons kunnen worden opgekocht. Hierdoor kunnen de kosten van de woningontruiming worden verlaagd.

Zorgvuldig

Wij werken zorgvuldig en gaan met respect met uw spullen om.

Snelheid

Wij werken zorgvuldig en snel. In overleg doen wij dit voor u met spoed!

Ervaren

Het team heeft jarenlange ervaring

Waarom zou je kiezen voor Mulder Ontruimingen?

Bij Mulder Ontruimingen vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. We zijn transparant over de kosten en de werkzaamheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen en overleg, ook na de woningontruiming.

We werken met een team van ervaren medewerkers die hun vak verstaan. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt ingepakt en afgevoerd, en dat de woning schoon wordt opgeleverd. Bij Mulder Ontruimingen staan we voor een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we rekening houden met de Daarnaast zijn we actief in Noord-Holland en hebben we veel ervaring met woningontruimingen in deze regio. We weten dus precies wat er bij komt kijken en kunnen een snelle en efficiënte oplossing bieden.

Portfolio voorbeeld huiskamer
Mulder ontruimingen pakt een lamp voorzichtig van het plafond

Hoe kun je een woningontruiming aanvragen?

Als je een woningontruiming in Noord-Holland nodig hebt, kun je contact opnemen met Mulder Ontruimingen. We plannen dan een afspraak in om de woning te inventariseren en een offerte op maat te maken. Hierbij houden we rekening met al je wensen en behoeften.

Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we een datum in voor de woningontruiming. Op de dag zelf komen we met ons team van ervaren medewerkers naar de woning en zorgen we voor een snelle en zorgvuldige ontruiming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de praktische kant van de woningontruiming.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor een woningontruiming in Noord-Holland, dan ben je bij Mulder Ontruimingen aan het juiste adres. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we rekening houden met de emoties en de situatie van onze klanten. Ook zijn we transparant over de kosten en de werkzaamheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een woningontruiming in Noord-Holland.

Wat klanten over ons zeggen

Ryanne
Ryanne
2024-01-03
Fijne communicatie, vooraf en ook tijdens de ontruiming. Snel en goed werk geleverd. Erg tevreden!
Ilona Cvik
Ilona Cvik
2023-12-31
Fijn bedrijf. Op tijd en werken flink door. Hebben ons perfect geholpen bij het leegruimen van ons bedrijf.
André de Knoop
André de Knoop
2023-12-23
Prettig bedrijf, gaat vlot en goed.
Otto Hoppe
Otto Hoppe
2023-12-18
Geweldige ervaring met Mulder Ontruimingen. Een bedrijf waar je van op aan kunt. Zijn zeer duidelijk in de communicate, komen afspraken na en ook ruim op tijd. Ze ontruimen precies wat je wilt, geen enkel probleem. Ook zijn ze zeer vlot in het werk. En als laatste, zeker niet onbelangrijk, van alle offertes de goedkoopste! Een top bedrijf dat ik graag wil aanbevelen!!
Jaap vanderWinden
Jaap vanderWinden
2023-12-05
Goede communicatie. Hard werkend personeel. Gedaan wat gezegd is en in no-time klaar. Aanrader.
Rob de Nijs
Rob de Nijs
2023-12-01
Het huis van mijn vader leeghalen was makkelijk te regelen. Snelle reacties op afspraken en emails, top verzorgde ontruiming.
Jacqueline Bos
Jacqueline Bos
2023-11-28
Very accurate and polite people. We are very pleased they offered a very good service. We will use them for sure again next time.
Hans Hoven
Hans Hoven
2023-11-21
Complimenten voor de uitstekend verlopen ontruiming van het appartement van mijn overleden vader. Alle afspraken meer dan correct nagekomen, en keurig opgeleverd. Ik zeg, een aanrader!!
Jacqueline Vermeij
Jacqueline Vermeij
2023-11-08
Goede en snelle communicatie. Twee heren hebben de flat keurig ontruimt en alles netjes achter gelaten. Vaste prijs en geen gedoe achteraf. Ik ben/was er erg blij mee.
H Biest
H Biest
2023-10-31
Zoals afgesproken bij het eerste gesprek zo is het ook gedaan. Zeer tevreden.

Snel en efficiënt

Stressvrije ontruimingen zonder tijdverlies.

Volledige service

Van ontruiming tot schoonmaak, wij regelen alles.

Zorgeloos vertrouwen

Discrete en betrouwbare service voor gemoedsrust.

Duurzaamheid voorop

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik van materialen.